Bent u muzikant of wilt u muzikant worden? En het lijkt u leuk om bij Concordia mee te spelen, neem dan contact op met Marisca van Oosten of kom een keer langs tijdens de repetitie (donderdagavond van 19.30u tot 22.00u in de Hoge Noot) zie adressen.

Het is ook mogelijk het onderstaande formulier uit te printen en op te sturen naar Concordia. In dat geval wordt er contact met u opgenomen.

Interesseformulier voor Concordia (86kB) pdf-document

Interesseformulier voor Concordia (90kB) Word-document

Sinds een aantal jaar biedt Concordia ook een introductiecursus aan. Speciaal voor diegene die nog niet precies weet wat het is om een muziekinstrument te bespelen. Er wordt 6 weken les gegeven op diverse instrumenten. De kosten zijn maar 30 euro en de lessen zijn in overleg met u en onze instructeurs. Na deze 6 weken is het overigens mogelijk om nog zo'n cursus te volgen op een ander instrument. Zo biedt Concordia een lage drempel voor iedereen die eens wil kennismaken met een instrument zonder al te hoge kosten. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden (iedereen vanaf 7 jaar is welkom, ook volwassenen!) neem contact op met het bestuur zie adressen.